Sátoraljaújhely

dsad

Zemplén TV Hírek - Sátoraljaújhely Zemplén TV Hírek - Sátoraljaújhely

 • A Tátra gyermekei című kötetet mutatták be Sátoraljaújhelyen
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.09.26. at 17:05

  Az egykoron a sátoraljaújhelyi levéltárban is dolgozó Kováts Judit immáron a negyedik regényét mutatta be a Városi Könyvtárban. A szerző a huszadik századi traumákról ír, hogy a húsba maróan fájdalmas múlttal is szembe tudjunk nézni, megtudjuk azt ismerni. A „Tátra gyermekei” című legújabb kötete a három éve megjelent „Hazátlanok” folytatása.

 • Újabb öt évre kapott megbízatást a Zemplén Médiacentrum vezetésére Seres Péter
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.09.26. at 17:02

  Újabb öt évre nyert megbízatást a Zemplén Médiacentrum vezetésére Seres Péter. A tulajdonos Sátoraljaújhely Város Önkormányzata támogatása mellett a taggyűlés döntése értelmében továbbra is ügyvezetőként folytathatja munkáját. Az elmúlt időszak jelentős fejlesztéseket hozott a társaság életében. Ennek folytatása továbbra is cél, ezzel együtt pedig a kor kihívásainak való szakmai megfelelés is kiemelt feladat lesz a jövőben.

 • Térzene a Dohánygyári Fúvószenekartól a sátoraljaújhelyi sétáló utcán
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.09.26. at 16:57

  Újra térzenére várta az érdeklődőket a Dohánygyári Fúvószenekar Sátoraljaújhelyen. A sétáló utca a régi dallamoktól volt hangos. A rövid nyári szünet után izgalommal készültek a próbákon és a hideg idő sem gátolta őket abban, hogy egy kicsit kiragadják a közönséget a szürke hétköznapokból. A jövő évre is készülnek és már a jubileumi koncertjük tervezését is elkezdték.

 • Megtartotta első rendes őszi ülését Sátoraljaújhely Képviselő-testülete: különleges helyszínen
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.09.25. at 09:33

  Sátoraljaújhely Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ma tartotta meg soron következő, a nyári szünet utáni első rendes ülését. Ennek keretében nyílt ülésen 14 napirendi pontot tárgyaltak a képviselők, még zárt ülésen két díj és a Díszpolgári Cím adományozásáról is döntöttek. Az egyébként hagyományosnak mondható munka most különleges helyszínen történt, mégpedig a vár látogatóközpontjában.

 • Elismerést kaptak Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium informatikus diákjai
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.09.25. at 09:23

  Elismerésben részesültek a sátoraljaújhelyi Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium diákja. Az akadémiai képzési programot még a múlt tanévben kezdték el a fiatalok, ami most zárult le. Az első szemesztert sikeresen fejezte be tíz diák, így elismerésben részesítették őket. Az akadémia célja, hogy a diákok ne csak elméleti, hanem gyakorlati tudást is szerezzenek.

Megszakítás