péntek, 08 szeptember 2017 10:25

Tájékoztató a KSH adatgyűjtéséről

 

Tájékoztatjuk Sátoraljaújhely lakosságát, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Sátoraljaújhely településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre. Az adatgyűjtés 2017. szeptember 1. és 2018. április 30. közötti időszakban történik, Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérési Program (PIAAC) keretében.

 

Az adatgyűjtés a 16 és 65 év közötti felnőtt lakosság munkavégzés és hétköznapi tevékenységek során használt készségeit és kompetenciáit, valamint ezek oktatásban és foglalkoztatásban való hasznosulását vizsgálja.

 

Az adatgyűjtés az ország 250 településén zajlik, reprezentatív, a címek kijelölése véletlenszerű kiválasztással történt. A felmérés során a KSH megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal rendelkező kérdezői keresik fel a válaszadókat.

A felmérés kizárólag statisztikai célból történik.

 

A lakosság részére hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.30 óra, pénteken 8.00 és 14.00 óra között a 06- 80/200-766 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen adnak további felvilágosítást.

Az adatgyűjtéssel és eredményekkel kapcsolatosan a kutatás hazai (https://piaac.nive.hu/) és nemzetközi honlapja (http://www.oecd.org/site/piaac/) nyújt tájékoztatást.

 

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata 

menu-logo