csütörtök, 07 március 2019 17:19

Ingatlan elidegenítésre - Kazinczy utca 16.

 

HIRDETMÉNY

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata (Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5.) a tulajdonát képező sátoraljaújhelyi 336/A/7. hrsz-ú, ténylegesen Sátoraljaújhely, Kazinczy utca 16. szám alatti, 17 m2 alapterületű garázs ingatlanát

 e l i d e g e n í t é s r e   m e g h i r d e t i.

Induló eladási ár: 510.000.- Ft    

A garázs a 336 hrsz-ú, 350 m2 területű, kivett, lakóház, udvar, megnevezésű, Kazinczy utca 16. társasház udvarán fekszik, a hozzá tartozó eszmei hányad 17/354.

Az ingatlan műszaki jellemzői:

- az épület alapozott, tégla falazatú, fél-nyeregtetővel, hullámpala héjazattal.

- az épület kora kb. 40 év.

- közös fal- és tetőszerkezettel rendelkezik a 336/A/6 hrsz-ú garázzsal, sőt a közös falon a két garázs között 40x40 cm méretű ablak is van kialakítva.

- önálló közmű bekötéssel nem rendelkezik.

- a tető síkja behajlott, a hullámpala felülete erősen elmohásodott

A liciteljáráson való részvétel feltétele 51.000.- Ft összegű kaució befizetése, amely a nyertes pályázó esetében a vételárba beszámításra kerül, a többi pályázónak az önkormányzat 8 napon belül visszafizeti. A pályázóknak kötelező személyi igazolványát, lakcímkártyáját, meghatalmazott esetén meghatalmazásukat a liciteljárásra magukkal hozni. Ezen kötelezettségük nem teljesítése, vagy az írásbeli vételi szándéknyilatkozat hiánya az eljárásból kizárás következményét vonja maga után.

Az ingatlan megtekinthető: a Sátoraljaújhelyi Polgármesteri Hivatal Műszaki és Vagyongazdálkodási Osztályával történő külön időpont egyeztetés szerint.

Vételi szándékot írásban lehet benyújtani – a kaució befizetését igazoló csekk másolatával - a Polgármesteri Hivatal Műszaki és Vagyongazdálkodási Osztályán 2019. március 22-én 12:00 óráig.

A liciteljárás időpontja, külön értesítő nélkül 2019. március 25. -én (hétfőn) 14:00 óra.

A liciteljárás helye: a Sátoraljaújhelyi Polgármesteri Hivatal Műszaki és Vagyongazdálkodási Osztálya, 3980, Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5. „C” épület 1. emelet.

A vételár megfizetése a szerződés megkötésével egyidejűleg, egy összegben történik.

Több pályázó esetén az ingatlan tulajdonjogát az nyeri el, aki a liciteljárás során a legmagasabb eladási árra tesz ajánlatot.

Bővebb felvilágosítás és időpont egyeztetés kérhető a 47/525-100 telefonszám 9155, 9162, 9174 mellékszámain, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A tulajdonos önkormányzat fenntartja magának azon jogot, hogy a liciteljárást bármikor indoklás nélkül eredménytelenné nyilvánítsa.

menu-logo