Sátoraljaújhely

dsad

Zemplén TV Hírek - Sátoraljaújhely Zemplén TV Hírek - Sátoraljaújhely

 • Nyílt napot tartott a sátoraljaújhelyi Georgikon Szakképző Iskola
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.11.24. at 18:23

  Nyílt napot tartott a sátoraljahelyi Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. Ennek keretében az iskola képzéseibe nyerhettek betekintést az iskolaválasztás előtt álló végzős általános iskolás diákok. Erre a napra az intézmény partnercégeinek képviselőit is meghívták, hogy be tudják mutatni, milyen lehetőségek állnak az iskola végzett tanulói rendelkezésére.

 • Milánóban jártak a sátoraljaújhelyi Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium diákjai
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.11.24. at 14:47

  Milánóban tartózkodtak egy háromhetes szakmai úton a Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium informatikus diákjai. Az Erasmus+ program keretében a fiatalok egy nagyhírű nemzetközi cégnél dolgoztak homeoffice-ban, ahol csoportokra osztva kellett feladatokat megoldaniuk, számukra új programozási nyelveken. A diákok sikerrel vették az akadályokat. A munka mellett azért a város szépségeivel is megtudtak ismerkedni.

 • Idén is megtartották a „Magyarnak lenni…” elnevezésű szavalóversenyt Sátoraljaújhelyen
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.11.24. at 14:43

  12. alkalommal rendezték meg a Kárpát-medencei fiataloknak meghirdetett „Magyarnak lenni…” elnevezésű szavalóversenyt Sátoraljaújhelyen. Idén 35 magyarországi és felvidéki tanuló mérte össze versmondó tudását különböző korosztályi kategóriákra bontva. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, hiszen elmondásuk szerint igazán tehetséges diákokat értékeltek.

 • Befejeződtek a munkálatok a Rákóczi utcán Sátoraljaújhelyen
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.11.24. at 14:33

  Befejeződtek a munkálatok a Rákóczi utcán, Sátoraljaújhelyen, amelyet néhány héttel ezelőtt kezdtek meg. Ennek célja az volt, hogy a városban élőknek stabilabb, biztosabb energiaellátásuk legyen, mondta Sátoraljaújhely város polgármestere. Szamosvölgyi Péter hozzá tette még, hogy a sikeres tárgyalásoknak köszönhetően a járda teljes felülete új aszfaltot kapott.

 • Szociális és Egészségügyi Bizottság ülése Sátoraljaújhelyen
  by zemplentv@zemplentv.hu on 2022.11.24. at 14:27

  Nyílt ülés keretében négy, még zárt ülés keretében további kettő napirendi pontot tárgyalt a sátoraljaújhelyi Szociális és Egészségügyi Bizottság. Ezek között szerepelt a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokról szóló önkormányzati rendelet módosítása valamint a VII-es számú felnőtt háziorvosi körzettel kapcsolatos szerződéshosszabbítás.

Megszakítás