Sátoraljaújhely

asdas

Zemplén TV

 • Hír7 2022.11.17. Zemplén TV
  by zemplentv on 2022.11.24. at 18:29

  A nap legfontosabb hírei hétfőtől péntekig minden este 19:00-kor a Zemplén TV műsorán The post Hír7 2022.11.17. Zemplén TV appeared first on Zemplén TV.

 • Panyuscsik Jánosné vehette át idén az Anyanyelvünkért és Széphalomért díjat
  by zemplentv on 2022.11.24. at 18:25

  A magyar nyelvért, Széphalom eszméjéért és A Magyar Nyelv Múzeumáért végzett kiemelkedő munkája elismeréséül idén Panyuscsik Jánosné vehette át az „Anyanyelvünkért és Széphalomért” díjat. Az Anyanyelvápolók Szövetsége és a Petőfi Irodalmi Múzeum- A Magyar Nyelv Múzeuma közös elismerését a hagyományoknak megfelelően idén is a magyar nyelv napján adták át ünnepélyes keretek között. The post Panyuscsik Jánosné vehette át idén az Anyanyelvünkért és Széphalomért díjat appeared first on Zemplén TV.

 • Nyílt napot tartott a sátoraljaújhelyi Georgikon Szakképző Iskola
  by zemplentv on 2022.11.24. at 18:23

  Nyílt napot tartott a sátoraljahelyi Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. Ennek keretében az iskola képzéseibe nyerhettek betekintést az iskolaválasztás előtt álló végzős általános iskolás diákok. Erre a napra az intézmény partnercégeinek képviselőit is meghívták, hogy be tudják mutatni, milyen lehetőségek állnak az iskola végzett tanulói rendelkezésére. The post Nyílt napot tartott a sátoraljaújhelyi Georgikon Szakképző Iskola appeared first on Zemplén TV.

 • Milánóban jártak a sátoraljaújhelyi Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium diákjai
  by zemplentv on 2022.11.24. at 14:47

  Milánóban tartózkodtak egy háromhetes szakmai úton a Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium informatikus diákjai. Az Erasmus+ program keretében a fiatalok egy nagyhírű nemzetközi cégnél dolgoztak homeoffice-ban, ahol csoportokra osztva kellett feladatokat megoldaniuk, számukra új programozási nyelveken. A diákok sikerrel vették az akadályokat. A munka mellett azért a város szépségeivel is megtudtak ismerkedni. The post Milánóban jártak a sátoraljaújhelyi Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium diákjai appeared first on Zemplén TV.

 • Idén is megtartották a „Magyarnak lenni…” elnevezésű szavalóversenyt Sátoraljaújhelyen
  by zemplentv on 2022.11.24. at 14:43

  12. alkalommal rendezték meg a Kárpát-medencei fiataloknak meghirdetett „Magyarnak lenni…” elnevezésű szavalóversenyt Sátoraljaújhelyen. Idén 35 magyarországi és felvidéki tanuló mérte össze versmondó tudását különböző korosztályi kategóriákra bontva. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, hiszen elmondásuk szerint igazán tehetséges diákokat értékeltek. The post Idén is megtartották a „Magyarnak lenni…” elnevezésű szavalóversenyt Sátoraljaújhelyen appeared first on Zemplén TV.

Megszakítás